Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

Anlægsarbejde

CO Murer & Entreprenør er en professionel virksomhed, som har stor erfaring som anlægsgartner for både private og erhverv. Når det kommer til anlægsopgaver lytter vi til vores kunder og deres ønsker. Sammen med vores ekspertise inden for faget, mener vi at vores kunder vil opleve den største tilfredshed, når opgaver bliver udført med deres ønsker for øje. Har du brug for råd og vejledning, så står vi selvfølgelig klar til at hjælpe med det.

Kræver anlægsopgaven jordarbejde, så har vi både udstyr og maskiner til også at klare den. For dig som kunde betyder det, at du kun skal have fat i en virksomhed til at klare hele opgaven. Det er både nemmere og mere tidsbesparende for vores kunder, at vi kan hjælpe med begge dele.

Anlægsgartner i Otterup, Odense og på resten af Fyn

Har du brug for en kompetent anlægsgartner i Otterup, Odense eller et andet sted på Fyn, så er det CO Murer & Entreprenør du skal have fat i. Med vores centrale placering i Otterup har vi som anlægsgartner mulighed for at komme ud til vores kunder på Fyn i løbet af max to timer. 

Både grøn og grå anlægsgartner

Vi udfører alle typer af anlægsopgaver som både grøn og grå anlægsgartner. Det betyder, at uanset om det handler om lægningen af fliser eller plantning og vedligehold af forskellige planter, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi klarer både de store og de små opgaver.
Følgende er bare et udpluk af de opgaver vi kan være behjælpelige med:

  • Anlæggelse af græsarealer 
  • Plantning af hæk
  • Brolægning
  • Parkeringsarealer samt materialepladser
  • Belægningssten og fliser
  • Opbygning af støttemure, trapper, stengærder og stendiger
  • Klargøring samt udlægning af asfalt

Har du brug for ideer eller inspiration til eksempelvis anlæg af have, så vi klar som anlægsgartner til at hjælpe dig med det.

Kontakt os og hør mere om vores priser på opgaver som anlægsgartner

Har du spørgsmål, som du ønsker besvaret eller vil du høre om vores priser. Så kontakt CO Murer & Entreprenør. Vi står altid klar til at komme forbi dig for at tage et kig på opgaven som anlægsgartner og derefter kan vi give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 64 82 58 45 eller på mail co@comurer.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.  

Anlægsarbejde

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.