Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

Strømpeforing af kloak på fyn

Strømpeforing er en hurtig og nem måde at renovere en ødelagt kloak med minimal opgravning. Under No Dig princippet.

Vi har til huse i Otterup, og ligger centralt i forhold til hurtigt at komme rundt, og kan være på de fleste destinationer, inden for max. 2 timer.

Der kan opstå skader i afløbsledningerne. Det kan være indtrængen af trærødder eller f.eks. rotter, der trænger ud af ledningen for at bygge rede, hvorved der kommer grus eller jord ud i ledningen med tilstopning som følge.

Uanset årsagen har Co murer & entreprenør værktøj med til enhver reparations-opgave.

Vi arbejder dagligt sammen med forsikringsselskaber og har mange års erfaring i dette. Erfaringsmæssigt behøver man ikke at kontakte sin forsikring før tilkald af os. Skaden skal alligevel lokaliseres, og vi tager gerne den efterfølgende kontakt til jeres forsikring.

Med strømpeforing skaber vi et nyt rør inde i det gamle, se billede.

Strømpeforing

Ved at kontakte Co murer & Entreprenør, behøver I kun kontakt med et firma. Vi er et autoriseret kloakfirma, der også kan komme med kvalificeret rådgivning omkring jeres kloak.

Kontakt:
Claes: 20336845

Claus: 64825845

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.