Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

Kloakservice

CO Murer & Entreprenør udfører forskellige former for kloakservice for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi tilbyder kloakservice som en fast serviceaftale eller som enkeltstående opgave. Vi tilbyder at tilpasse vores service til netop det du har brug for.
Vi tilbyder også at lave både TV-inspektion og kloakspuling, hvis du ønsker det eller hvis der er behov for det. Er toilettet eller afløbet i køkkenet tilstoppet, så kontakt os angående akut kloakspuling.

Autoriseret kloakmester udfører kloakservice

Som autoriseret kloakmester kan CO Murer & Entreprenør udføre professionel og grundig kloakservice. Kloakservice kan både omhandle reparation af kloakrør i forbindelse med renovering og vedligeholdelse. Under kloakservice er det vigtigt at være grundig og omhyggelig - det tror vi på resulterer i et arbejde i høj kvalitet. 
Et tilstoppet kloakrør eller en grim lugt kan være generende. Derfor anbefaler vi at man får foretaget kloakservice, hvis man oplever disse gener. På den måde kan man få løst disse problemer og få genoprettet den gode tilstand i kloakken. 

Kloakservice i Otterup, Odense og på resten af Fyn

CO Murer & Entreprenør er placeret i Otterup og kan derfor hjælpe kunder i både Otterup, Odense og andre steder på Fyn. Vi klarer både små og store opgaver indenfor kloakarbejde og kommer også forbi dig og foretager kloakservice eller anden form for kloakarbejde, hvis det er det, du har brug for. 

Få et uforpligtende tilbud på kloakservice

Har du spørgsmål der trænger sig på eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på kloakservice? Så tag kontakt til autoriseret kloakmester CO Murer & Entreprenør. Vi står klar til at lave service på din kloak eller hjælpe dig med dine kloakproblemer.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 64 82 58 45 eller ved at sende en mail til co@comurer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.