Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

TV-Inspektion

Har du problemer med kloakken?

Vi råder over spule/suge bil med TV-inspektionskamera, da en vellykket tv-inspektion ofte kræver en forudgående rensning / spuling af ledningen.

Co Murer & Entreprenør kan hjælpe dig, hvis du har mistanke om en skade på din kloak, eller hvis du gentagende gange har haft problemer med kloakken. Co Murer & Entreprenør vil i disse tilfælde anbefale, at få foretaget en TV-inspektion.

Hvad kan du bruge en TV-inspektion til?

En TV-inspektion kan bruges til lokalisering af genstande, faste aflejringer, rødder, sætningsskader, forskudte samlinger, rørbrud, eller rotteskader, som kan forårsage forstoppelse i kloakken.

Co Murer & Entreprenør har udstyret og ekspertisen til at inspicere alle slags kloakrør og stikledninger. Med markedets bedste og mest avancerede stik-tv målrettet til kloakker hos private, kan Co Murer & Entreprenør effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. Stik-tv´et kan komme helt ud i stik på kloakken.

Hvad med forsikringen?

Det er ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter Co Murer & Entreprenør. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage TV-inspektion hos dig, ikke forsikringsselskabet.

Co Murer & Entreprenør arbejder dagligt sammen med mange forsikringsselskaber og har derved stor erfaring med hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

Co Murer & Entreprenør klarer sagen med forsikringen fra start til slut. Co Murer & Entreprenør lokaliserer skaden, tager kontakt til forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale med forsikringsselskabet.

TV-Inspektion

Betaler forsikringen?

Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til TV-inspektion, hvis der findes en dækningsberigtiget skade på kloakken. Det er ikke nødvendigt, at kontakte forsikringsselskabet, det står Co Murer & Entreprenør for.

Hvad skal du gøre?

Ring til Co Murer & Entreprenør og snak med en af vores medarbejdere. Co Murer & Entreprenør besvarer telefonen året rundt. Sammen finder vi ud af, hvad dit problem er og hvordan Co Murer & Entreprenør kan løse det. Derefter aftales det hvornår vi skal komme ud og løse problemet hos dig.

Hvornår kan Co Murer & Entreprenør være hos dig?

Vi er altid klar og har altid tid til at løse dit problem. Co Murer & Entreprenør kan være hos dig og udføre en TV-inspektion året rundt.

Kontakt
TV-Operatør: 30326845/60132845

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo