Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

TV-Inspektion

Vi råder over spule/suge bil med TV-inspektionskamera, da en vellykket tv-inspektion ofte kræver en forudgående rensning/spuling af ledningen.

CO Murer & Entreprenør kan hjælpe dig, hvis du har mistanke om en skade på din kloak, eller hvis du gentagende gange har haft problemer med kloakken. Vi vil i disse tilfælde anbefale, at få foretaget en TV-inspektion.

Hvad kan du bruge en TV-inspektion til?

En TV-inspektion kan bruges til lokalisering af genstande, faste aflejringer, sætningsskader, forskudte samlinger, rotteskader eller andre ting, som kan forårsage forstoppelse i kloakken.

Vi har udstyret og ekspertisen til at inspicere alle slags kloakrør og stikledninger. Med markedets bedste og mest avancerede stik-tv målrettet til kloakker hos private, kan vi effektivt og med stor præcision lokalisere fejl og skader på kloaksystemet. 

Skal jeg kontakte forsikringsselskabet inden en TV-inspektion?

Det er ikke nødvendigt at kontakte forsikringsselskabet før du kontakter os. Det er altid dig der bestemmer, hvem du ønsker skal foretage TV-inspektion hos dig, og ikke forsikringsselskabet. Vi arbejder dagligt sammen med mange forsikringsselskaber og har derved stor erfaring med hvilken dokumentation, der er nødvendig ved eventuelle skader på kloaksystemet.

Vi klarer sagen med forsikringen fra start til slut. Vi lokaliserer skaden, tager kontakt til forsikringsselskabet, anmelder skaden, tager dialogen om skaden er dækningsberettiget og udfører reparationen efter aftale med forsikringsselskabet. Alle forsikringsselskaber dækker udgifter til TV-inspektion, hvis der findes en dækningsberettiget skade på kloakken. Det er ikke nødvendigt at kontakte forsikringsselskabet, det står vi for.

Hvad koster TV-inspektion af kloak? Få en pris fra en aut. kloakmester

Ring til CO Murer & Entreprenør og tag en snak med en af vores medarbejdere. Sammen finder vi ud af, hvad dit problem er og hvordan vi kan løse det. Derefter er det muligt for os at fastlægge en pris for, hvad opgaven vil koste. Vi er altid klar og har altid tid til at løse dit problem. Vi kan udføre en TV-inspektion året rundt. Du kan få en pris på TV-inspektion ved at ringe til vores TV-operatør på telefon 30 32 68 45 eller 40 19 68 45.

 

TV-Inspektion

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.