Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

Kloakspuling/Slamsugning

Er toilettet akut tilstoppet, køkkenvasken trækker ikke ordentligt eller tagvandet løber ud over tagrenden, så hjælper vi døgnet rundt med kloakspuling eller slamsugning, uanset om det er i Otterup, Odense eller et andet sted på Fyn.

Vi har til huse i Otterup, og ligger centralt i forhold til hurtigt at komme rundt, og kan være på de fleste destinationer inden for max to timer.

Hvorfor og hvornår er kloakspuling nødvendigt?

Årsagen til en stoppet kloak kan være mange. De fleste køkkenvaske vil i løbet af årene blive sat til med en klistret belægning indvendig i rørene. Der kan også være udført en uheldig ledningsføring, der gør, at der altid efter brug står lidt vand i ledningen. Dette resulterer i aflejringer, der kun bliver større og større for til sidst at medføre tilstopning.

Vores toiletter afgiver efterhånden så lidt vand, at små skader eller dårligt udførte samlinger giver problemer, fordi der ikke længere er vand nok til at bære vores udtræk forbi skaden. Endelig opstår der jo skader i afløbsledningerne. Det kan være indtrængen af for eksempel trærødder eller rotter, der trænger ud af ledningen for at bygge rede, hvorved der kommer grus eller jord ud i ledningen med tilstopning som følge.

Uanset årsagen har CO Murer & Entreprenør værktøj med til at klare enhver kloakspuling. Er der mistanke om skader, har vi selvfølgelig TV-udstyr til TV-inspektion af jeres kloak. Efterfølgende laver vi en rapport med billeder af skaden. Rapporten kan selvfølgelig bruges som dokumentation i forbindelse med en eventuel forsikringssag.

Kloakspuling til din forsikringssag

Vi arbejder dagligt sammen med forsikringsselskaber og har mange års erfaring i dette. Erfaringsmæssigt behøver man ikke at kontakte forsikringsselskabet før tilkald af os. Skaden skal alligevel lokaliseres, og vi tager gerne den efterfølgende kontakt til jeres forsikring.

Når du lader CO Murer & Entreprenør stå for kloakspuling hos dig, benytter du dig af et autoriseret kloakfirma, der også kan udføre en eventuel reparation med strømpeforing ved hjælp af no-dig princippet og i øvrigt komme med kvalificeret rådgivning omkring jeres kloak.

Hvad koster en kloakspuling? Hør mere om vores priser på kloakspuling

Har du brug for akut kloakspuling eller vil du vide mere om vores priser, så tag kontakt til CO Murer & Entreprenør. Du kan kontakte vores spuler-bil på 30 32 68 45 eller 40 19 68 45.

Spuling/Slamsugning

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.