Har du spørgsmål? Ring idag på

6482 5845

Betonarbejde

Har du brug for professionelt udført arbejde inden for jord og beton? Så er det CO Murer og Entreprenør, du skal have fat i. Vi udfører jord- og betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri.

Vi tilbyder også at lave jordarbejde i forbindelse med både kloakarbejde og anlægsarbejde. På den måde kan vi tilbyde det hele som en samlet løsning og du ved som kunde, at det hele bliver foretaget professionelt og til aftalt tid. 

Alle former for jord- og betonarbejde

Vi har stor erfaring med alle former for jord- og betonarbejde og udfører blandt andet:

  • Støbninger
  • Opplankning
  • Jordudgravning
  • Kælderarbejde
  • Reparation & vedligeholdelse
  • Kabelgravning
  • Totalentreprise

Vi rådgiver gerne om løsninger og muligheder, hvor det ønskes. Vi kan naturligvis også håndtere den samlede entreprise, så du har alle fordelene ved at have en leverandør og en kontaktperson.

Jordarbejde i forbindelse med kloakarbejde

Som autoriseret kloakmester har vi tilladelse til renovering af og nyanlæggelse af kloak. I forbindelse med opgaver som dem tilbyder vi at sørge for gravearbejdet i forbindelse med kloakarbejde. Det gør organiseringen mellem de to typer opgaver nemmere, når vi som entreprenør klarer begge opgaver. 

I forbindelse med kloakarbejde har vi stor erfaring med kontakt til forsikringsselskaber. Så hvis en kloakskade involverer, at vi også skal lave jordarbejde, så skal du ikke bekymre dig. Er skadet dækningsberettiget, så sørger vi for alt dokumentation og kommunikation med forsikringsselskabet.

Indhent tilbud på jord- og betonarbejde

Har du brug for at vide mere eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på jord- og betonarbejde efter dine behov? Så tøv ikke med at tage kontakt til CO Murer & Entreprenør. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og vi kommer uforpligtende forbi og tager et kig på opgaven. Derefter kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 64 82 58 45 eller på mail co@comurer.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.  

Betonarbejde

Firmainfo

CO Murer & Entreprenør ApS
Ørkebyvej 18, 5450 Otterup
CVR: 20925582

Din garanti

Byg Garanti Logo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.